Cautare

5183 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (5.80 secunde)
Din "echipa lui Bolojan" fac parte, alaturi de liberali ca Lucia Varga, Mihai Manea, Dan Octavian sau Daniel Negrean, si nume cunoscute ale vietii publice locale, cum ar fi Hadrian Borcea, coordonator al SMURD Bihor, Paul Iacobas, director programe de turism la CRSE, Ramona Novicov, critic de arta si specialist in monumente istorice, Nicolae Morgovan, presedintele BNS Bihor, Dacian Palladi, consultant in afaceri, si Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu", pana nu demult potential candidat al PD-L pentru postul de primar.
Emil Guias, director executiv adjunct in cadrul DGFP Bihor, ne-a declarat ca evaziunea fiscala pe acest sector economic este greu de combatut. ... Lucram la acest caz cu DIICOT Bihor.
In Bihor, inca de anul trecut, un investitor strain tatoneaza zona Salonta pentru a-si amplasa o astfel de fabrica.
Liviu Naste (foto), directorul executiv al Oficiului Judetean de Consultanta Agricola Bihor, prezent la seminar, ne-a declarat ca MADR a gandit aceasta lege de mai multi ani, insa numai acum, practic, lucrurile se creioneaza clar si Camerele Agricole s-ar putea infiinta pana la finele anului.
Astfel, in luna iulie in Bihor exista 6.366 de someri inregistrati, dintre care 2.788 sunt femei.
Camera de Comert si Industrie Bihor organizeaza, in perioada 2-5 septembrie, impreuna cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, la Mangalia un seminar privind protectia marcilor. ... Pentru rezolvarea problemelor organizatorice, CCI Bihor roaga doritorii sa comunice intentia de participare cu/fara insotitor pana cel mai tarziu 4 august.
Ilie Olari, sef divizie la Garda Financiara Bihor, ne-a declarat ca anul acesta comisarii bihoreni au efectuat mai multe controale in magazinele chinezesti din Oradea si din Bihor, unde au gasit nereguli la documentele de provenienta ale produselor comercializate.
Pentru a fluidiza accesul la ghiseele Administratiilor Financiare si a Trezoreriei, Directia Generala a Finantelor Publice Bihor vine in intampinarea celor care trebuie sa plateasca taxa de poluare auto.
Acciza este de 0,27 lei/litru, iar sprijinul financiar este de 0,65 lei/litru si se acorda pe baza unor adeverinte eliberate de Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Bihor.
In cursa pentru reabilitarea tronsonului care face legatura dintre Oradea si limita judetului Bihor, 67 km (DN 19), s-au inscris: ... Pentru reabilitarea tronsonului la limita judetelor Bihor si Satu Mare, 47 km (DN 19), s-au inscris:
Este un pas inainte pentru ca prin aceasta metoda se incearca si evitarea muncii la negru", a declarat Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor.
Membrii Filialei Bihor a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania au marcat, ieri, la sediul institutiei cea de a VI-a editie a "Zilei Nationale a Contabilului Roman", sarbatoare care a fost organizata la toate filialele din tara.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. ... Smaranda Scridon, sefa DGFP Bihor, informeaza ca nu fac obiectul ordinului contractele incheiate pentru activitati desfasurate in afara teritoriului Romaniei.
Intrucat exista o neintelegere accentuata pe piata vanzarii si cumpararii de imbobile sau constructii noi, Directia Finantelor Publice Bihor doreste sa faca unele precizari.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor a inaugurat ieri, la Alesd, noul sediu al Administratiei Finantelor Publice din localitate.
Camera de Comert si Industrie Bihor (CCI Bihor) a organizat ieri, in colaborare cu Asociatia de Standardizare din Romania - ASRO seminarul interactiv cu tema: ... Desi si-au anuntat participarea circa 20 de solicitanti, numai jumatate au fost prezenti ieri in sala de conferinte a CCI Bihor.
Janota László, sef Birou Rente Viagere Bihor, ne-a declarat ca, incepand cu anul 2009, rentierul poate ramane proprietar pe o suprafata de teren agricol mai mare de 0,5 hectare pentru folosinta personala.
"Cu siguranta, ne dorim o victorie pe terenul celor de la Juventus Bucuresti, vrem sa luam cat mai multe puncte si in meciurile cu Valcea si FC Bihor, dar important ar fi sa nu primim gol pentru ca venim dupa cateva partide in care nu am luat gol", a declarat capitanul alb-visiniilor, Alin Pavel, pentru gazetanoua.ro.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. ... Palinca de la prima distilare, in Bihor, se numeste vutca si are cel mult 25 grade.
In Bihor se vor dota un numar de 16 cabinete de consiliere psihopedagogica in valoare de 256.000 de lei si sapte cabinete de logopedie in valoare de 84.000 de lei.
google-analytics.com